// Shopify

Een converterende Shopify webshop voor Verfboetiek

Project

Verfboetiek heeft ons benaderd om een Shopify webshop te laten bouwen die zowel de verfijnde uitstraling van het merk weerspiegelt als een eenvoudige en intuïtieve winkelervaring biedt.

Diensten

Shopify webshop

Klant

Verfboetiek

Branche

E-commerce

Over Verfboetiek.nl

Verfboetiek biedt een breed scala aan verfproducten voor het hogere segment, en hun nieuwe Shopify webshop moest deze luxe uitstraling benadrukken. We hebben nauw samengewerkt met het Verfboetiek-team om een op maat gemaakte webshop te ontwikkelen dat niet alleen de producten prachtig presenteert, maar ook een naadloze gebruikerservaring biedt.

Het ontwerp van de interface is minimalistisch en elegant, waardoor klanten gemakkelijk kunnen navigeren en snel kunnen afrekenen. Het resultaat is een webshop die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gericht op conversie.

// de uitdaging

Een Shopify webshop maken die aansluit bij een luxe merk

Verfboetiek stond voor een aantal belangrijke uitdagingen met hun oude site:

  • De site was voornamelijk informatief en had geen webshopfunctionaliteit, wat de verkoop beperkte.
  • Het zoek- en selecteerproces was omslachtig, wat leidde tot een lagere klanttevredenheid.
  • Er was behoefte aan een structuur waarin klanten eerst een kleur selecteren en vervolgens het type verf kiezen, in plaats van andersom.
  • Het merk richt zich op het hogere segment, wat om een verfijnde en stijlvolle presentatie vroeg.
// de oplossing

Een luxe Shopify webshop laten bouwen met +700% conversie

Accent Interactive heeft voor Verfboetiek een Shopify webshop ontwikkeld die naadloos aansluit bij de hoge eisen van hun doelgroep.

  • Volledig vernieuwde Shopify webshop: We hebben de site omgebouwd tot een moderne en gebruiksvriendelijke webshop, met een focus op esthetiek en functionaliteit.
  • Slimme productroutering: Klanten selecteren nu eerst hun gewenste kleur en kiezen daarna het type verf, wat de gebruikerservaring aanzienlijk verbetert.
  • CRO geoptimaliseerd: De webshop is geoptimaliseerd voor conversie met meerdere ingangen, zoals filtering op merk, wat bijdraagt aan een intuïtieve navigatie.
  • Snelle laadtijden: Dankzij Shopify’s sterke infrastructuur laden pagina’s snel, wat erg belangrijk is voor een premium gebruikerservaring.
  • Gebruiksvriendelijke backend: Producten toevoegen en beheren is nu eenvoudiger dan ooit, wat tijd bespaart en efficiëntie verhoogt.

Resultaat: verbeterde klantbeleving en verhoogde verkoop

Sinds de lancering van de nieuwe webshop heeft Verfboetiek indrukwekkende resultaten behaald. De conversie is binnen een maand met 700% gestegen, wat laat zien hoe een goed ontworpen Shopify webshop een groot verschil kan maken.

De nieuwe site biedt nu een gestroomlijnde en luxueuze winkelervaring die aansluit bij de hoge standaarden van het merk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw webshop?

Onze solution specialist Joost vertelt je graag hoe wij je kunnen helpen van je webshop een succes te maken. Mail joost@accentinteractive.nl of plan direct een online meeting.